جستجو در مقالات منتشر شده


2 نتیجه برای نوری بروجردی

سید غلامرضا نوری بروجردی،
دوره 2، شماره 6 - ( بهار 1378 )
چکیده

با آن که روده باریک طویل ترین بخش دستگاه گوارش را شامل می شود، تومورهای آن بر خلاف کولون نادرند. بروز تومورهای روه باریک یک چهلم نئوپلاسم های کولون می باشد. تومورهای این قسمت از دستگاه گوارش با علائم نظیر آنمی یا خونریزی گوارشی، شکمی و انسداد روده بروز می کنند. حدود دو سوم بیماران دارای تومورهای روده، خونریزی معدی – روده ای را بروز می دهند و یک چهارم بیماران دچار انسداد روده ای می شوند. در اینجا بیماری معرفی می شود که در مدت 3 ماه دوبار دچار خونریزی گوارشی شدید شده و آندوسکوپی مری، معدی، روده ای در هر 2 بار نیر منفی بوده است. بیمار 4 سال بعد با علائم انسداد روده تحت عمل جراحی قرار گرفته است. عامل خونریزی و انسداد روده در بیمار فوق لیومیوم روده باریک گزارش شد.

فرشیده دیدگر، غلامرضا نوری بروجردی، نسرین سادات میرطلایی،
دوره 18، شماره 5 - ( مرداد 1394 )
چکیده

زمینه و هدف: بیماری هیداتیک یک عفونت مشترک بین انسان وحیوان است که از طریق یک کرم نواری از خانواده اکینوکوکوس ایجاد می‌شود و با ضایعات کیستیک در کبد و ریه و بندرت در سایر قسمت‌های بدن بروز می‮یابد.

معرفی بیمار: مورد شناخته شده‮ی لوسمی لنفوسیتی مزمن، یک مرد 56 ساله همراه با کیست‌های هیداتیک متعدد ریه و کبد بود که با علائم آسیت و درد شکم بستری شد و تحت عمل جراحی لاپاراتومی و درمان با آلبندازول قرار گرفت و در نهایت با علائم انعقاد درون رگی منتشر (DIC)، سپتی سمی و کاهش سطح هوشیاری فوت کرد.

نتیجه‌گیری: معرفی این بیمار نشان می‌دهد که کیست هیداتیک عارضه‌دار در بیماران مبتلا به نقص ایمنی، پیش‌آگهی بدی دارد و پاسخ مناسبی به درمان جراحی و دارویی نمی‌دهد.



صفحه 1 از 1     

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به مجله دانشگاه علوم پزشکی اراک می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2025 CC BY-NC 4.0 | Journal of Arak University of Medical Sciences

Designed & Developed by : Yektaweb