Agahi A,  Hamidi G,  Salami M,  Alinaghipour A,  Daneshvar Kakhaki R,  Soheili M. The Effect of Probiotic Supplementations on Cognitive Function in Patients with Primary and Secondary Alzheimer.  J Arak Uni Med Sci 2018; 20 (12) :1-9
URL: 
http://jams.arakmu.ac.ir/article-1-5479-fa.html     
                     
                    
                    آگاهی آزاده،  حمیدی غلامعلی،  سلامی محمود،  علی نقیپور اعظم،  دانشور کاخکی رضا،  سهیلی مسعود. تأثیر مکملهای پروبیوتیکی بر روی عملکرد شناختی بیماران مبتلا به آلزایمر اولیه و ثانویه.  مجله دانشگاه علوم پزشكي اراك. 1396; 20 (12) :1-9
URL: http://jams.arakmu.ac.ir/article-1-5479-fa.html
     
                     
					 
					
                 
                
                    
                    
                    
                    1- گروه علوم پایه پزشکی، مرکز تحقیقات فیزیولوژی، دانشگاه علوم پزشکی کاشان، کاشان، ایران 
 2- دکترای فیزیولوژی، گروه علوم پایه پزشکی، مرکز تحقیقات فیزیولوژی، دانشگاه علوم پزشکی کاشان، کاشان، ایران ، hamiidi@yahoo.com
 3- دکترای فیزیولوژی، گروه علوم پایه پزشکی، مرکز تحقیقات فیزیولوژی، دانشگاه علوم پزشکی کاشان، کاشان، ایران 
 4- گروه علوم پایه پزشکی، مرکز تحقیقات فیزیولوژی، دانشگاه علوم پزشکی کاشان،کاشان، ایران 
 5- متخصص مغز و اعصاب، مرکز تحقیقات فیزیولوژی، دانشگاه علوم پزشکی کاشان، کاشان، ایران 
                    
                    
                    چکیده:       (5128 مشاهده)
                    
                    
                    چکیده 
زمینه و هدف: بیماری آلزایمر، شایع ترین اختلال نورودژنراتیو است. هدف از این مطالعه بررسی تأثیر پروبیوتیک بر عملکرد شناختی بیماران آلزایمری بود.
مواد و روش ها: این مطالعه کارآزمایی بالینی بر روی 48 بیمار آلزایمری انجام شده است. بیماران به طور تصادفی به دو گروه( 23 نفر در گروه کنترل و 25 نفر در گروه پروبیوتیک) تقسیم شدندکه تحت درمان با کپسولهای 500 میلیگرم مالتودکسترین در گروه کنترل و مکمل پروبیوتیکی در گروه پروبیوتیک برای 12 هفته قرار گرفتند. امتیاز آزمون MMSE و TYM از همه بیماران قبل و بعد از درمان ثبت شد.
یافته ها: پس از 12 هفته مداخله، امتیاز آزمون MMSE و TYM بیماران دچار درجات خفیف آلزایمر در گروه پروبیوتیک در مقایسه با گروه کنترل افزایش یافت(0001/0 > p).
نتیجه گیری: نتایج نشان دهنده آن است که مصرف پروبیوتیک، دارای اثرات مثبت بر عملکرد شناختی در درجات خفیف بیماری آلزایمر بوده است.
                     
                    
                    
                    
                    
                    نوع مطالعه:  
پژوهشي اصیل |
                    موضوع مقاله: 
                    
علوم پایه  دریافت: 1396/9/7 | پذیرش: 1396/11/1